post

Vi har flere gange forsøgt at få Nysted Camping til at holde op med at annoncere for deres sommerfest med at ‘Ole og Marianne’ laver maden, og at det er sidste gang der er mulighed for at smage *Ole og Marianne’s gode mad. Senest igen her til aften.

Vi har intet med Nysted Camping at gøre længere, og føler os endnu engang misbrugt af Henrik Søby fra Nysted Camping. Vi laver IKKE mad til Campingpladsens fest.

Vi har opsagt alkoholbevillingen og godkendelse af køkkenet, men det forhindrer åbenbart ikke Nysted Camping at forsøge at skaffe flere kunder til sommerfesten. Her til aften lyder annoncen på campingpladsens hjemmeside:

Efter omtale i Folketidende har Henrik Søby endeligt fjernet opslaget for den ikke eksisterende sommerfest.

Sommerfest den 26. august 18.30

Kom og vær med til vores sommerfest med god mad, musik og dans. “Just Two” spiller og Ole og Marianne serverer mad og drikkevarer. Pris for mad og musik 190 kr. Menuen er forret på tallerken og buffet med 2 slags kød og tilbehør.

Bordbestilling på 54870917 eller direkte hos Ole og Marianne.

Folk som ikke er campister er også meget velkomne, idet det er sidste gang man kan nyde Ole og Mariannes mad – de har desværre valgt at stoppe som forpagter af pavillionen.

Arrangementet slutter kl. 24.00.

Med venlig hilsen

Nicole og Henrik”

Vi har flere gange forsøgt at få Nysted Camping til at ophøre med at annoncere uberettiget for, at vi laver maden til festen. Det er ikke lykkedes. Vi har bedt campingpladsen om at slette os fra deres annoncering, og igen her til aften modtaget følgende svar fra Henrik Søby:

I har meddelt at i ikke vil holde festen, hvilket vi har måttet acceptere, vi står selv for festen nu inkl. Mad, og hvornår jeg opdatere min hjemmeside kommer heller ikke dig ved
Hilsen Henrik Søby

Da Henrik Søby hverken – efter vores bedste overbevisning – har tilladelse til at producere mad til mange gæster, og heller ikke har alkoholbevilling, og samtidigt annoncerer festen som om det er Restaurant Skansen ApS, der står for arrangementet, ser vi desværre ikke andre muligheder end at melde campingpladsen og Henrik Søby til Politiet for overtrædelse af både næringsmiddellovgivningen og udskænkningsloven.

— og vi har faktisk forsøgt at få – bare – fjernet vores navne fra annoncerne.

Med venlig hilsen

Marianne Rambusch og Ole Garde
Restaurant Skansen ApS

Sen

Seneste mail fra Henrik Søby:

Mandag den 21. august, kl. 21.37:
Det er jo lidt for sent at spørge rigtig pænt, når i skriver den ene løgn efter den anden på facebook, ynkeligt

Lige så ynkeligt med at melde os, vi holder grillfest, og folk medbringer selv deres drikkevarer, klovn er hvad du er

Du er skør – opsiger kontrakten i utide, sviner os til på facebook, melde os til myndighederne, og skriver i ganske almindelige toner, at det ikke er noget problem

Søg hjælp

Jeg er klar over at du intet forstår, sådan vil det vedblive med at være

Seneste nyt

Efter omtale i Folketidende har Henrik Søby omsider fjernet den omtalte annonce.

Se også: Folketidende – Strid om sommerfest udløser politianmeldelse.